ACELITY

PPC worked closely with the Acelity Executive Team to collaborate and provide a refurbished functional and cost-effective space which formed part of an asset consolidation for landlords Argus Partners.

Argus Partners requested PPC complete the soft demolition of an existing reception and refurbish the interior to create an open plan entry with high-end finishes. The lift lobbies, which remained, featured an unusual quartz stone which Argus Partners wanted throughout the new fit-out too. PPC sourced and matched the stone to create a seamless interior of the highest standard.

At Argus Partners’ request PPC were engaged to deliver the upgrade of the remainder of the facility.

  • CLIENT

    ACELITY

  • LOCATION

    LANE COVE, NSW

  • PROJECT VALUE

    $300,000

  • PROJECT TYPE

    Commercial,

  • OUR ROLE

    Construction Fitout,

  • COMPLETION DATE

    2018